Bianca is EigenWijze recruiters. Ik woon, werk, sport en ontspan in Weesp. Lekker centraal in het land. En dat is handig voor mijn vak. Waar ik overigens al 20 jaar ervaring in heb.

Waarom de naam ‘EigenWijze recruiters’? Ik zie mezelf als eigenwijs omdat ik dingen op een – wellicht niet geijkte – manier doe. Dwars ben ik zeker niet. Nee, eerlijk en recht door zee, die woorden passen me beter. En zo zijn er nog een paar typische kenmerken. Enthousiast bijvoorbeeld. Maar ook gedreven, energiek, daadkrachtig en empathisch. En die laatste is een heel belangrijke. ‘Empathisch’ vat namelijk in één woord samen wie ik ben en waar ik voor sta. Ik word blij van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten. Het motto van EigenWijze recruiters: What you see is What you get!

 

Benieuwd hoe ik de dingen op EigenWijze doe voor onze opdrachtgevers en kandidaten?

Bianca