Functieomschrijving:

Met stadswarmte kunnen in één keer veel huizen op een duurzame manier worden voorzien van warmte en warm water. Het aanleggen van deze netten is een ingewikkelde klus, zeker nu ze steeds meer bestaande bouw aansluiten. Die puzzel geven zij graag aan jou. Als werkvoorbereider zorg je dat een plan voor de aanleg van een warmtenet werkelijkheid wordt. Je maakt haalbare ontwerpen voor warmtetracés, variërend van grote transportnetten tot aan de wijknetten en aansluitingen die de warmte bij de klanten brengen. Je gaat uitdagingen als smalle straten of een drukke ondergrond creatief aan. Je maakt calculaties, reserveert de materialen en als er vergunningen nodig zijn, regel je die. Je overlegt met collega’s, bouwers, gemeenten, architecten en aannemers. Zo lever je een onmisbare bijdrage aan ons ultieme doel: een fossielvrije toekomst.

Functie- eisen:

Jij hebt er echt zin in om je op deze vaak zeer complexe projecten te storten. Door je technische kennis, vermogen om overzicht te houden en je goede communicatieve vaardigheden weet je ze ook tot een goed einde te brengen. Samenwerken met uiteenlopende partijen gaat je goed af, je bent kritisch als dat in jouw ogen nodig is en je hebt er geen moeite mee om anderen aan te spreken op hun professionele verantwoordelijkheid.

  • Een afgeronde technische opleiding op minimaal niveau mbo-4, het liefst werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.
  • Kennis van of affiniteit met infra- en installatietechniek is een pre.
  • Tekenervaring met AutoCad en handigheid in het lezen van bestekken.

Het aanbod:

Verantwoordelijkheid, variatie en projecten waar je je echt in kunt vastbijten. Bij een organisatie die twee zaken heel belangrijk vindt: dat medewerkers uitstekend voor hun werk zijn toegerust en het daarnaast ook echt leuk hebben met elkaar. Plus: fossielvrij in één generatie, daar werk jij aan mee!

  • Een salaris van minimaal € 2.347 tot maximaal € 3.353 bruto per maand.
  • 8% vakantiegeld, 4,5% eindejaarsuitkering en een resultaatdelingsregeling tot maximaal 3,5%.
  • Een 38-urige werkweek (je werkt 40 uur en bouwt elke week 2 adv-uren op).
  • Een keuzemodel voor jouw secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Jaarlijks 200 verlofuren (160 uur wettelijk verlof en 40 uur bovenwettelijk verlof) op fulltime basis.
  • Korting op verzekeringen en energieproducten.
  • Studievergoedingen, want:

Werken aan jouw vakmanschap…

De warmte transitie vraagt om brede kennis bij al hun medewerkers. Over werktuigbouw-, elektro- en regeltechniek, maar ook over automatisering of informatietechnologie. Je moet dus van veel verschillende technische zaken verstand hebben. In ons eigen Technical Training Centre (TTC) houden zij je up-to-date met bestaande technologieën en nieuwe innovaties bij stadswarmte. Onder andere met een eigen praktijkruimte waarin theorie en praktisch oefenen samenkomen. Zo ben jij altijd op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste.  

…en werken aan jouw toekomst

Bij hun werken betekent werken aan de toekomst van de energievoorziening. Het mooie is: daarbij werk je ook aan jouw eigen toekomst. Je kunt op allerlei manieren carrière maken bij hen. Zo kun je als werkvoorbereider doorgroeien naar projectmanager, technisch expert of engineer. Jouw nieuwsgierigheid en ambitie zijn voor hun het uitgangspunt. Natuurlijk hoort bij een groeipad ook een groeiend salaris én meer verantwoordelijkheid.

Werkvoorbereider Amsterdam

Solliciteer