Schrijf je in

Werving & Selectie op geheel eigen wijze

Ben je op zoek naar een leuke baan? Tijdelijk, voor langere tijd of vast? EigenWijze recruiters helpt je op eigen wijze.

10 redenen om voor EigenWijze recruiters te kiezen

  1. Ik neem de tijd en moeite om je écht te leren kennen. Daarbij heb je altijd een vast aanspreekpunt.
  2. Ik vraag door. Net zolang tot ik weet wat je echt leuk vindt, wat je ambities zijn en wat dus goed bij je past.
  3. EigenWijze recruiters gaat voor een langdurige samenwerking en daarom houd ik contact met je. Ook al heb je een baan gevonden.
  4. Ik help  je door niet te helpen. Ja, dat klinkt gek, hè. EigenWijze recruiters geeft tips en zet jou vervolgens aan het werk. Daar leer je van en groei je door.
  5. In bijna alle gevallen ga je na de werving & selectie in dienst bij de opdrachtgever. Ook detachering mondt vaak uit in een (vast) dienstverband.
  6. Ik kom je tegemoet. Letterlijk! Waar je ook woont in Nederland, wij ontmoeten elkaar halverwege op een voor ons beiden goed bereikbare plek.
  7. EigenWijze recruiters heeft de meest uitdagende banen vanaf MBO+-niveau in de vakgebieden inkoop & logistiek, sales & marketing, administratief, management & support, engineering en maintenance.
  8. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in dit geweldige vak.
  9. Mensen blij maken drijft EigenWijze recruiters.
  10. En tot slot, de lekkerste Weespermoppen vind je hier!

Geluk werkt

Ik ga voor kwaliteit, lange termijn contacten en geluk. Want zeg zelf, passend werk waar je wordt uitgedaagd en waar je ambities waarmaakt, is gewoon heel belangrijk. Ik doe wat ik het allerleukste vind. Dat gun ik jou ook. Het mooie is dat iedereen baat heeft bij deze manier van werken. Doordat EigenWijze recruiters in jou investeert, vind jij een leukere baan en de opdrachtgever is tevreden omdat de match zo goed is.

Uiteindelijk niet voorgesteld worden bij een klant op een concrete vacature betekent dus niet dat ik je geen goede kandidaat vind. Je CV wordt bewaard in de database om eventueel later opnieuw gevonden te kunnen worden. En open sollicitaties worden gewaardeerd en in behandeling genomen.

Schrijf je in