Wil jij belangrijke en unieke gebouwen tot leven brengen met de juiste technische installaties? Werken aan spraakmakende nieuwbouw- en renovatieprojecten én aan je carrière?

Wat ga je doen?

Als (Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde heb je een verantwoordelijke en gevarieerde baan op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Omringd door enthousiaste collega’s houd jij je bezig met de engineering van complexe projecten in onder andere de zorg, musea en utiliteit. Jij ontwerpt en berekent zelfstandig complexe technische installaties aan de hand van projectgegevens en houd je bezig met de projectplanning. Daarnaast woon je in- en externe ontwerpvergaderingen bij. Ook heb je door je kennis en ervaring, een coachende rol naar de engineers en modelleurs. Als (Lead) Engineer/ werkvoorbereider Werktuigbouwkunde rapporteer je direct aan de Projectleider Werktuigbouwkunde.

  • Het bijhouden van een correcte projectadministratie
  • Het verzorgen voor een goede balans tussen werkkwaliteiten en de kosten
  • Communiceren op projectleidersniveau met opdrachtgevers en leveranciers over de technische ontwerpen

Jouw kracht

Om jouw technische kennis kan niemand heen; jij bent een vakspecialist. Je kunt goed omgaan met een grote vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Een vindingrijke aanpakker; dat ben jij. Je houdt van veel afwisseling in je werk en kunt goed omgaan met grote pieken en dalen in je planning. Ook al is de druk om zo snel mogelijk een oplossing te vinden hoog, jij houdt je hoofd koel. En kom je er zelf niet uit, dan weet je precies welke collega’s je kunt inschakelen om het beste resultaat te bereiken.

Enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker dan kennis en ervaring. Toch is het handig als je voor de functie beschikt over:

  • Een afgeronde mbo/hbo- opleiding in een installatietechnische richting aangevuld met 3-5 jaar relevante werkervaring in de installatietechniek
  • Bij voorkeur beheers je Revit en AutoCad automatiseringssysteem

Het aanbod

Werken bij deze opdrachtgever betekent werken aan top projecten. Samen gebouwen laten leven. In je werk de juiste balans vinden tussen vrijheid en samenwerken. En werken aan je ontwikkeling. Specialist worden op jouw vakgebied of doorgroeien naar een hogere functie? Jouw inzet als (Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde wordt beloond met:

  • Een goed salaris.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (op fulltime basis)
  • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen en pensioenvoorzieningen
  • Een persoonlijk opleidingsplan en een breed aanbod aan cursussen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden
  • leuke uitjes, met als hoogtepunt de PVV-uitjes en jaarlijkse zomer BBQ

Bedrijfsprofiel:

Zij zijn het best te omschrijven als een organisatie met een visie waarin veel vrijheid, gezelligheid en hard werken, belangrijke speerpunten voor hun succes! Hoe doen zij dit dan precies? Zij nemen de tijd voor hun medewerkers door te luisteren, empathie te tonen en te investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Zij zijn een specialistische en multidisciplinair totaalinstallateur in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van alle technische installaties van gebouwen, van elektrotechnische en werktuigbouwkundige tot brandveiligheidsinstallaties. Zij onderscheiden zich door hun ontwikkelde kennis op het gebied van zorginstellingen/gebouwen. Dit bedrijf heeft drie divisies waarin zij zich onderscheiden met elk hun eigen specialisme en kennis. De sfeer is informeel, laagdrempelig en gemoedelijk die doorgetrokken is door de gehele organisatie. In totaal werken hier 220 medewerkers in vast dienstverband maar dit doet niets af aan de cultuur in de organisatie, het voelt nog steeds als een hechte en gemoedelijke club mensen bij elkaar.

Project Coördinator

Solliciteer